Verkkostudio LIVE: "Isänmaallisten vastaisku globalisteille: FIXIT ja Suomi Herää!" - 1.12.2020

1.12.2020
3 889 Näkymät

FIXIT-mielenosoitus 28.11. oli kansallismielisille iso askel eteenpäin. Seuraava otetaan Tampereella ns. "menetetyn itsenäisyyden muistopäivänä", 6.12. jolloin järjestetään Helsinkiin suunniteltu Suomi Herää -kulkue. Studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.
Yhdysvalloissa patriootit seuraavat nyt vaalimyrskyn käänteitä ja odottaessaan valmistautuvat kansannousuun mikäli globalistien tukema massiivinen vaalipetos runnotaan läpi todisteista piittaamatta. EU:ssa kansa on ajettu sulkutiloihin koronaviruksen varjolla, samalla kun Bryssel runnoo läpi EU-liittovaltiota kaikin mahdollisin keinoin.
Taistelu kansallismielisten ja globalistien välillä on puhjennut, eikä uudessa koko länsimaailman halkovassa rajalinjassa lueta enää väriä eikä ismejä, ei punaista eikä valkoista - vasemmistoa tai oikeistoa. Kyse on kansallisvaltioiden, perustuslakien, demokratian ja kulttuurien tulevaisuudesta taikka niiden tuhoutumisesta globalismin alttarille.
Tänään siis keskustellaan FIXIT-tunnelmissa ja 612-hengessä. Tervetuloa FIworldn LIVE-chattiin kommentoimaan, keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä! Lähetys katsottavissa suoran lähetyksen jälkeen samassa linkissä.

Kommentteja
 • Käykää laittaa nimi koronatoimia vastustavaan listaan m.facebook.com/story.php?story_fbid=3558595297563935&id=128254667264699 Ja kundit pystyttekö laittaa jakoon tätä tiistai lähetyksessä 🙏

  Niina ElianderNiina ElianderUukausi sitten
 • nuo itsenäisyyspäivän soihtukulkueet on vissiin peruttu kokoontumisrajoitusten varjolla.Sitä vaan ihmettelen että joka puolella maailmaa on valtavia mielenosoituksia koronatoimia vastaan, mutta Suomessa ei saa järjestää rauhallista itsenäisyyspäivän soihtukulkuetta.Mikä logiikka tässä on??!Itse muistelen kun viime keväänä koronarajoitusten vallitessa jengi oli kiltisti pikku yksiöissään Kalliossa ja soitti perjantai- iltaisin tunnelman kohottamiseksi aina saman puuduttavan Daruden biisin, niin olisiko asiaa järjestää itsenäisyyspäivän illalle samaan kellonaikaan niin, että isänmaalliset voisivat soittaa niin lujalla,kuin kaiuttimista lähtee Finlandian ja maamme laulun?!Onko kiellettyä, vai kielletäänkö pian?Kai meillä on oikeus juhlia itsenäisyyspäivää muutenkin kun omissa poteroissamme hiljaa??!

  MaailmanparantajaMaailmanparantajaUukausi sitten
 • www.magneettimedia.com/?s=arvi+pihkala Arvi Pihkala wrote some amazing articles for Magneettimedia. Outstanding journalism!

  burterikssonburterikssonUukausi sitten
 • 1:17:50 Meni Januksella ilmeisesti ns. senat sakaisin? Oli varmaan tarkoitus sanoa että neuvostodivisioona?

  Harri JanttiHarri JanttiUukausi sitten
 • Näillä miekkareilla on tärkeä rooli ihmisten mielten muuttamiseen mutta fixit ei ole vielä ajankohtainen sillä suurin osa kansasta ei ymmärrä mitä elvytyspaketti merkitsee. Paljon on vielä tehtävää sen suhteen. Perussuomalaiset haluaa kyllä irti Eusta mutta kansanäänestystä ei voi ja kannata ajaa ennenkuin voitto on varma. Kansanäänestys on pyhä ja silloin, kun se on puhunut niin sitä pitää kunnioittaa on tulos mikä tahansa. Seuraavaksi pitää ottaa miekkareista kaikki irti lähinnä siitä järjestämisestä ja seuraavaksi ne pitää viedä kaikkiin suuriin kaupunkeihin yhtä aikaa jolloin saadaan suurin volyymi aikaan. Tälloin odotan kaikkien kansallismielisten osallistuvan järjestämiseen. Keskittäminen Helsinkiin ei ole enää järkevä vaihtoehto vaan ne pitää tuoda lähemmäs ihmistä. Tampre-Turku-Oulu-Kuopio-Rovaniemi ainakin saatava mukaan.

  Jari LaaksoJari LaaksoUukausi sitten
  • Tervetuloa mukaan järjestely tiimeihin!

   Jouni KoistinenJouni KoistinenUukausi sitten
 • Kiitokset Janus ja Jouni

  Juha RJuha RUukausi sitten
 • Koko fixitin historian ajan on vaihtoehto mediat hoitanut näkyvyyden ! Emme ole pyytäneet edes enää valhemedian toimittajia tai uutisia ..fixit 🇫🇮💪🏻 thats it ✨

  Sami MartikainenSami MartikainenUukausi sitten
 • Miksi ei Bitchute tai Lbry, vaan taas joku uusi alusta... ?!

  Top DogTop DogUukausi sitten
  • @Jouni Koistinen Ai se on suomalainen. Joo sitä tosiaan tarkoitin, että nuo 2 (Bitchute ja Lbry) on myös sensuroimattomia, ja jo valmiiksi erittäin suosittuja isoilla käyttäjämäärillä. Toki suomalaista kannattaa aina suosia. Pitääpä ihmetellä tuota Tokentubea.

   Top DogTop DogUukausi sitten
  • Tokentube tulee olemaan alusta joka on suomalaisissa käsissä jota ei sensuroida samoilla periaatteilla kuin youtubea. Todella monet bloggaajat ja tubettajat ovat sinne siirtyneet. Itse ainakin tulen julkaisemaan siellä omaa musiikkia ja kenties jotain speciaali juttuja. Itselleni on vahva luottomus tokentubeen. Vielä se on kehitys vaiheessa mutta en usko että pitkään menee että se on jo vahva ja toimiva alusta ainakin meille joiden sanaa FIworld sensuroi maalittamisen pohjalta.

   Jouni KoistinenJouni KoistinenUukausi sitten
 • Kyllä tänne kaivattaisiin tulvia tai ainakin heinäsirkkoja, että asiat menisi takaisin uomiinsa.

  SavolaxSavolaxUukausi sitten
 • Kiitos komiat uroot, teitä on mukava kuunnella. 😊

  Benita JulinBenita JulinUukausi sitten
 • Kein weiss wie viel Zeit es noch im Leben bleibt? Lasst uns heilige und spirituelle Zeit mit denen verbringen, die nicht mehr bei uns sind. Die Traue schmerzt in meine Seele, seid du hier fehlst. Jeder Moment, jeder Augenblick erinnert mich an dich, wie wunderbar du warst. Doch es gibt noch so viele Worte, die ich dir noch gerne sagen wollte … es gibt immer einem Wiedersehen. Du warst besonders für jeder der dich liebt und bleibst im Herzen so lange es uns auf Erden gibt ... fiworld.info/goon/iHed1G6VsG6Yaq8/videot.html

  Marjut PaechMarjut PaechUukausi sitten
 • Hyvä kalju sinulla Jouni 😊

  Lisbeth WilénLisbeth WilénUukausi sitten
 • Näin Suomen itsenäisyys päivän lähestyessä on hyvä muistaa Andorrassa taistellun Ilja Janitskin traagista kohtaloa … muistot elää ikuisesti!!! Mitä on itsenäisyys? Itsenäisyys eli suvereniteetti tarkoittaa valtiolle, organisaatiolle tai hallitukselle samaa kuin itsemääräämisoikeus, kun toinen vaihtoehto on olla jonkin muun hallittavana. Kansansuvereniteetin mukaan vallan alkuperä on nimenomaan kansa ja heidän tahtonsa. Erilaiset ylikansalliset järjestöt ovat osaltaan vieneet valtioilta täydellisen suvereniteetin.

  Marjut PaechMarjut PaechUukausi sitten
 • Kiitos Janus, Kiitos Jouni, Kiitos MV!

  0 r g g U0 r g g UUukausi sitten
FIworld