LEVELI kuntavaalit 2021 osa 12: UUTISET, MIKAEL KIVIVUOREN PIDÄTYS + ERITYISVIERAAT

2.05.2021
36 139 Näkymät

MUISTA PEUKUTTAA!
Jaksossa käsitellään: Lääkäri Mikael Kivivuoren pidätys, viikon uutiset, ilmoitusasiat, tapahtumat analyysit sekä keskustellaan erityisvieraiten kanssa!
TUE JA SAA ETUJA PATREONISSA: www.patreon.com/Leveli​

Kommentteja
 • 01:48:14 Eeppinen musavideo \o7

  STriderFIN77STriderFIN7716 tuntia sitten
 • Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

  bilishu alissbilishu aliss20 tuntia sitten
 • Kiitos kun paljastatte poliisin pelkuruuden ja korruption. Olen manannut samaa 20 vuotta, muttei kukaa ole uskonut, vaan nauraneet mulle.

  Jussi MöhönenJussi Möhönen20 tuntia sitten
 • Vinkkinä muuten teille Levelin jätkät että kohta kun tarpeeksi kasvatte ja tuotte näitä asioita esille, FIworld tulee poistamaan tämän kanavan. Kannattaa varautua tähän, näin on käynyt lukemattomille kanaville jotka arvostelee hallitusta ja mediaa jne.

  vili1vili123 tuntia sitten
 • Mä kirjoitin Taposelle Facebook viestin ja sain siitä 7kk vankeutta. Virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Taponen tehtailee rikosilmoituksia tavallisista kansalaista ja oikeudessa miettikää kumpaa ne uskoo, poliisia vai tavallista kansalaista. Se oli ilman asianajajaa istunnossa ja silti kaikki mitä se väitti meni läpi ja mua ei uskottu vaikka mulla oli avustaja. Tää maa on korruptoitunut! Poliisi on korruptoitunut!

  vili1vili123 tuntia sitten
  • @nollatoleranssi Löytyy esimerkiksi iltalehti ja Helsingin Sanomat kirjoitti aiheesta, tosin valheellisen jutun molemmat mutta löytyy kumminkin

   vili1vili14 tuntia sitten
  • Löytyykö tästä uutista? Pystytkö todistamaan tuon? Löytyykö mistään lisätietoa?

   nollatoleranssinollatoleranssi14 tuntia sitten
  • tämä oli se sama nainen joka aiemmin kävi soittamassa suuta poliiseille

   bilishu alissbilishu aliss20 tuntia sitten
 • Juutalaiset ovat tämänkin takana. Legit. #freepalesine ☪️☪️☪️😊😊

  Aleksis AnttilaAleksis AnttilaPäivä sitten
 • 6uild 6ack 6etter

  LEVEL PLANELEVEL PLANEPäivä sitten
 • Joitain korjauksia ja kommentteja: - 37:21 Muistatko vieraanne Mertsi ”MEDI” Ärling? Hän kertoi olleensa mukana tuon oppaan tekemisessä. - New York Post kirjoittaa: _"Editor’s note: An earlier version of this story included an Eyepress video provided by Reuters, which incorrectly identified gas leak victims as COVID-19 victims."_ Totuus on se, että Intiassa on kuollut yli 200 000 koronaan. - Edelleen missä todisteet siitä, että korona epidemiaa ei olisi tai että se olisi vaaraton tai vain yhtä vaarallinen kuin kausi-influenssa? Ja sitten toisaalta väitteet, että se on kiinalaisten tekemä virus... kumpi? - 1:15:18 Monet luonnon kuidut reagoi kosteuden muutoksiin tuossa mittakaavassa. Koittakaa laittaa kuumaan veteen kasteltu paperi/nenäliina aivan noiden kuitujen viereen niin näette "matojen" liikkeen. - "Build back better" on sanonta jota on käytetty eri konteksteissa vuosikausia. Miten tuo voisi olla mikään merkki mistään salaliitosta? Päin vastoin, jos näiden ihmisten kesken olisi salaliitto, niin tuskinpa ne mainostaisivat sitä jollain slouganilla!?? - 1:20:20 Katsokaa YLE:ltä dokkari... eikös teidän mukaanne YLE pitänyt olla pelkkä propaganda tuutti? - 2:02:50 "Vastarintaan", "ei me tiedetä mitään koronasta"... mitäs sitten vastustetaan? "No ku ei oo kivaa"? Pandemia ei ole kiva asia, silti pakko tehdä ikäviä asioita suojellaakseen niitä joille korona on hengenvaarallinen. Ja kyllä, kaikki kuolee joskus, sillä on merkitystä kuinka aikaisin. - Kuka tässä pelkää, ne jotka käyttää maskia, vai ne jotka luulee että maskista tulee sairaaksi/happi loppuu ja rokote tappaa? - Kuolleisuus Suomessa koronaan on ollut pieni, johtuen korona toimista (maskit, rajoitukset, jne.). Ruotsissa kuolleisuus on noin seitsemän kertainen Suomeen verrattuna (suhteutettuna väkilukuun).

  user255user255Päivä sitten
  • @nollatoleranssi _"itseasiassa tuo viruslabra on kaikista todennäköisin vaihtoehto. Todisteet juuri muunnoksesta puhuvat sen puolesta."_ Miten? Ei noita muutoksia varten tarvita labraa. Occamin partaveistä käyttäen todennäköisin syy on luonnollinen syy. _"Koronakuolemien laskutapa on itsessään iso huijaus. Missään muissa taudeissa ei lasketa kuolemia vastaavalla tavalla eli kuolleella on ollut joskus mahdollisesti korona."_ Tämä ei ole totta. Koronakuolemat lasketaan kuten mitkä tahansa kuolinsyyt. Patologin pitää todeta korona merkittäväksi tekijäksi kuolinsyyhyn, jotta se voidaan merkitä koronakuolemaksi. Toisin sanoen, ilman koronaa olisi selvinnyt. _"Koronarajoitukset ovat aiheuttaneet hyvin isoja ongelmia. Voisi sanoa niiden aiheuttaneen paljon merkittävämpiä ongelmia."_ Ilman koronarajoituksia sairaalat olisivat yli täyttyneet ja sitten olisi alkanut ihmisiä kuolemaan synnytyksiin jne. Mitä nämä kuolemaa merkittävämmät ongelmat ovat? Ja mitä muuta asialle olisi voitu tehdä, kuin mitä on nyt tehty? Ruotsissa ei ollut aluksi koronarajoituksia ja huonosti kävi.

   user255user25512 tuntia sitten
  • @user255 itseasiassa tuo viruslabra on kaikista todennäköisin vaihtoehto. Todisteet juuri muunnoksesta puhuvat sen puolesta. On kyl muitakin teorioita, mutta en pidä niitä yhtä vahvoina. Koronakuolemien laskutapa on itsessään iso huijaus. Missään muissa taudeissa ei lasketa kuolemia vastaavalla tavalla eli kuolleella on ollut joskus mahdollisesti korona. Koronarajoitukset ovat aiheuttaneet hyvin isoja ongelmia. Voisi sanoa niiden aiheuttaneen paljon merkittävämpiä ongelmia. Monisairaat 85v kuolee helposti kaikkiin tauteihin. Onko kyseessä korona vai influenssa niin kyse on lähinnä laskutavasta. No ei koronaa pidä ehdoin tahdoin levittää, mutta sen vaaraa ei pidä ylisuurennella. Nuoriakin on kuollut, mutta niin kuolee influenssaan ja monien muiden syiden takia.

   nollatoleranssinollatoleranssi12 tuntia sitten
  • @nollatoleranssi Wuhaniin tulee ja menee ihmisiä ympäri maapalloa. Se missä nuo lepakot sijaitsee on merkityksetöntä. Se mitä niiltä löytyy on ainut mikä merkitsee. Wuhan vain sattuu olemaan paikka, josta tuo lähti leviämään suuremmalla mittakaavalla (ehkä siellä sattui joku oleellinen mutaatio). SARS on alunperin peräisin Yunnan maakunnasta lepakoista, vähän yli tuhannen kilometrin päässä epidemian (2002) lähtöpisteestä (eli ihan niin kuin nytkin). Onhan se mahdollista, että tuo virus on laboratoriosta karannut, mutta epätodennäköistä, eikä siitä ole todisteita. Viruslabroja löytyy monesta suuresta kaupungista, ei siis niin iso sattuma. Maailmalla korona on tappanut yli kolme miljoonaa, johon mahtuu nuoriakin. Ja edelleen, eikö vanhuksilla ole ihmisarvoa?

   user255user25513 tuntia sitten
  • @user255 No olen lukenut että virusmuunnos Sarsista vietiin parin kiinalaislääkärin toimesta alunperin Kanadasta Kiinaan. Kaikki nimet ja muut tahot mainittuna. Kyseisessä viruslabrasta todettiin myös vakavia ongelmia vuosia aiemmin ja puutteita suojaustasojen kohdalla. Siellä olisi tutkittu vastaavia viruksia. Koronavirus löytyi kuin sattumalta viruslabran läheiseltä torilta. No spekulaatioita on ollut kuin virus olisikin ollut alunperin muualla ensin, mutta yleisesti pidetään Wuhania viruksen alkuperäisenä leviämisalueena.

   nollatoleranssinollatoleranssi13 tuntia sitten
  • @user255 Vastaavia lepakoita löytyy 1000kmn päästä kuin mistä tauti olisi levinnyt. Koroa on vaarallinen riskiryhmille, mutta Suomessakin keskikuolleisuus on 85v.

   nollatoleranssinollatoleranssi13 tuntia sitten
 • LEVELI. Pyytäkää Tontsa vieraaksi.

  miko foinmiko foinPäivä sitten
 • Kommentti algortmia varten

  Hi YuHi YuPäivä sitten
 • Nii- meillä on vapaus Suomessa äänestää elvytyspaketista 🙄

  Taina HaapamakiTaina HaapamakiPäivä sitten
 • Hyvä biisi, Junnu. Lisää tuollaista😆

  Ari KanervaAri KanervaPäivä sitten
 • miltä slim tuntuu olla sellaisen puolueen kunnallisvaaliehdokkaana, jonka ylin johto ja puheenjohtaja ei tule koskaan hyväksymään sua suomalaiseksi? vaikka sulla ois kuinka massia päällä ja oisit jotenki parempi mamu niin oot niille silti aina mamu etkä koskaan suomalainen

  dougdoug2 päivää sitten
  • @SuicideApple2772 kyllähän puolueessa ja nuorisojärjestön hallituksessa vaikuttaa edelleen esimerkiksi suomen sisun aktiiveja

   dougdoug3 tuntia sitten
  • Parempi voi olla käsitellä faktoina kuin jonakin ihme rodullistettuna. Mutta enemmän kyse taitaa olla aatteesta ja ideologiasta.

   nollatoleranssinollatoleranssi14 tuntia sitten
  • @doug oho. Miksköhä se sit heittää kaikki etnonationalistit puolueesta. Varmaan puheenjohtajaksi päästyään piti löysentää alkuperäistä kantaa.

   SuicideApple2772SuicideApple2772Päivä sitten
  • @SuicideApple2772 suora lainaus halla-ahon kirjoituksesta: "kukaan perussuomalaisista ei halua monietnistä tai -kulttuurista Suomea, mikä näkyy johdonmukaisesti myös ohjelmassamme ja kaikessa käytännön toiminnassamme." tuo ei jätä ihan hirveästi kysymysmerkkejä

   dougdougPäivä sitten
  • Millä perusteella halla aho ei hyväksy slim milliä suomalaiseksi.

   SuicideApple2772SuicideApple27722 päivää sitten
 • 🤗💪👍💜

  mmpj twodmmpj twod2 päivää sitten
  • Alkossa oli pitkä jono Vapun jälkeen. Turvavälit.. Puuttu

   miko foinmiko foinPäivä sitten
 • Oon ollu vähän sivusta seuraaja teidän shown suhteen. Junnu on tuntunut usein ehkä vähän ylikriittiseltä ja jopa ärsyttävältä. Mutta. Nyt on sanottava, että Junnu oli ihan liekeissä. Teidän show oli ihan timanttikamaa ja nauroin ääneen moneen kertaan. 😘 Ootte kyllä rohkeita sällejä ja teidän kaltaisia tarvitaan. Iso käsi 💪👍🙏

  karhunokkakarhunokka2 päivää sitten
 • Suomen eduskuntaa ja hallitusta kiristetään. Nyt se on taipunut kiristykseen.

  katriina hemminkikatriina hemminki2 päivää sitten
 • Jos ilmotat että 6 ihmistä tulee mielenosoitukseen aj tuleekin 300 on mielenosoitus silloin laitoin. Turha siis valittaa :)

  ErtFINErtFIN2 päivää sitten
  • Mielenosoituksista ei tarvitse yllättäen ilmoittaa. Monesti vastuulliset tahot ilmoittaa, ei suinkaan kaikki.

   nollatoleranssinollatoleranssi14 tuntia sitten
  • Loistava podcasti jälleen kerran. Perehtykää ihmiset: www.heinola.org/~patato/deep.html

   mmpj twodmmpj twod2 päivää sitten
 • Hyvä Levelin jämät!!!

  Kalle SiltalaKalle Siltala2 päivää sitten
 • Tosta "build back better" termistä sen verta huomautettava, että sitä kyllä käytetään monessa hyvässäkin yhteydessä. Esim. ne jotka haluis kaataa tän nykyisen rahajärjestelmän tai puhkasta talouskuplan, niin puhuu yleensä et siitä seuraa joitakin vuosia nihkeetä aikaa jonka aikana rakennetaan paremmin toimivaa systeemiä. Ylipäänsä monessa yhteydessä missä puhutaan jonkun huonosti toimivan asian romauttamisesta, niin puhutaan myös sen uudelleen rakentamisesta paremmin. En siis meinaa etteikö noitten "bbb" kommenttien takana tietyiltä tahoilta voisi olla jotain arveluttavaa, mutta pitää myös huomioida että ei kaikki tuon termin käyttäjät liity mihkään yhteiseen salaliittoon. Muutenkin, kaiken suhteen suosittelen pysymään avoimena, myös näiden erinäisten salaliittojen/teorioiden paikkansa pitämättömyydelle. Levelin pätkii on ollu hieno seurata, mutta välillä toivoisin että asioita koitettais käydä läpi myös muista kannoista. Alkanu viime kuukaisina vaikuttaa et vähän liian syvälle yhteen suuntaan menty. Ei mulla sinänsä ole kritisoitavaa siitä, mutta sen verta näitä tykänny seurata että ois kiva myös teiltä nähä pohdintaa näiden asioiden toiselta puolen, se luo yleensä parempaa pohdintaa ja saattaa jopa vahvistaa sitä omaa alkuperästä kantaa. Jos ei muuten, niin ainakin se on parempi mitä enemmän vastustajasta ja sen motiiveista ymmärtää ;)

  Gyrst&Wurst Co.Gyrst&Wurst Co.2 päivää sitten
 • tämä oli se sama nainen joka aiemmin kävi soittamassa suuta poliiseille

  vesa juolavesa juola2 päivää sitten
 • jos ne epäili sitä pedofiiliksi

  vesa juolavesa juola2 päivää sitten
 • se mitä katsoja kuvitteli tapahtuvan, tapahtui vain katsojan mielikuvituksessa, samoin selostajien, mutta käytännössä ei edes tapahtunut mitään, täytyy sanoa, että on aika vilkas mielikuvitus, kub seisoskelun saa toiminnaksi

  vesa juolavesa juola2 päivää sitten
 • eihän siellä tapahtunut edes yhtään mitään.

  vesa juolavesa juola2 päivää sitten
 • niin 6 oli ilmoitettu osallistuvan mielen osoitukseen ja 300 osallistui, näyttää siltä että pidötykset olivat tarkoitus hakuisia, taisitten on jokin lukemisen ymmärtämis ongelma, suomen lakien suhteen

  vesa juolavesa juola2 päivää sitten
 • Pettersson vois tulla uudelleen vieraaks 👏

  heidiheidi2 päivää sitten
 • Suomen lipua kantava..... Sankari

  katriina hemminkikatriina hemminki2 päivää sitten
 • Alkossa oli pitkä jono Vapun jälkeen. Turvavälit.. Puuttu

  katriina hemminkikatriina hemminki2 päivää sitten
 • ei susikaan hyväksy vierasta sutta laumansa reviirille.

  mika piipponenmika piipponen2 päivää sitten
 • 46.50, Maradona oli joo huippukunnossa mutta kuoli käyttäen huumeita huomattavassa ylipainossa

  DiibaDaaba HDDiibaDaaba HD2 päivää sitten
 • Yazkalla on Tokenin puolella hyvä video missä nähdään Slimmin pakeneminen poliisin sumpusta. Voimia veli shamaani Slim!

  Eddie MushEddie Mush2 päivää sitten
  • Slimmi ei pakene, Slimmi sprinttaa minne haluu ja poliisi ei voi ottaa kiinni vaikka onki steroidit, ei mahda ylivoimaiselle kolmannelle silmälle mitään.

   MABUS SUBAMMABUS SUBAM2 päivää sitten
  • Ihan huippu 🤭👌

   heidiheidi2 päivää sitten
 • Loistava podcasti jälleen kerran. Perehtykää ihmiset: www.heinola.org/~patato/deep.html

  J ÄlläJ Ällä3 päivää sitten
 • 🤗 ❤️🧡💛💚💙💜🤍💗💓💞💕❣️💖💘💝

  futsinenfutsinen3 päivää sitten
 • aijjaij paras llähetys leveliltä ikinä! kuuntelin livenä saunasta, vitun hyvää keskusteluu ja vieraat. jontti kun oltais saatu paikalle niin antaisin ihan 10/10 nyt "vain" 5/5

  hoiy vinosahoiy vinosa3 päivää sitten
 • :DD

  VKVK3 päivää sitten
 • Loistava idea toi musiikin tekeminen, can´t wait :D

  Ari MäntynenAri Mäntynen3 päivää sitten
 • Raija Toiviainen sanoi heti kun oli virkaan valittu, että vihapuheeseen puuttuminen on hänen ykköskohteensa!

  Ari MäntynenAri Mäntynen3 päivää sitten
 • Mikä on tuo alkumusiikki, joka soi sekuntikellon käydessä?

  Jaakko MoilanenJaakko Moilanen3 päivää sitten
  • Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

   hoiy vinosahoiy vinosa3 päivää sitten
 • Hei, laittakaa Insta linkit jokaisen videon alle

  Rachel T.Rachel T.3 päivää sitten
  • Lisätty kommentteihin 👍

   HikikoppiRecHikikoppiRecPäivä sitten
 • Valtaosa Poliiseista hyviksiä, antoivat SlimMillille viestin antamalla tilaa?

  Informaatiovalvonta FinInformaatiovalvonta Fin3 päivää sitten
 • Slimmi nyt vittu RAUHOITU ton soundpadin kans

  Jeremias KulmalaJeremias Kulmala3 päivää sitten
 • Wef corruption program www.schwabfound.org/selection-process WEF ending independent countries www.weforum.org/great-reset Corona panic creation www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

  T HT H3 päivää sitten
 • Hienoja biisejä Sisilia Records 👍🔥 Tsemii Mertsi & co. Asiat järjestyy! Never Give Up. Never ❤️

  Marianne KiukkonenMarianne Kiukkonen3 päivää sitten
 • Yo bros, teette hyvää duunia ja kusettaja poliitikkoja pitää arvostella ja korruptiot tuoda julki mutta tuo toisten ulkonäölle nauraminen menee sivuraiteelle aiheesta ja tulee koulukiusaaja meininki mieleen. Se asia kuntoon mutta muuten jatkakaa samaan malliin✌️

  P RP R3 päivää sitten
 • Moni muu räppäri vois olla sitä mieltä että sanojen pitää olla totta mutta samassa vois kysyä cheekiltä että kuvitteleeko se oikeesti olevansa herra 007..🤣🤣🤣🤣 Arvostan ihan helvetisti jätkiä, aivan loistavia biisejä ja nousee omalla listalla kärkeen..

  MikaMika3 päivää sitten
 • "Nais ihanne oli ennen suomes sellanen pyöree, sellanen *slurps* oikee emäntä" - Junnu 😂😂😂 kunno hyvä!

  dimm bordimm bor3 päivää sitten
  • Hymyilin ääneen itsekkin livessä kun kuulin ekan kerran! 🙈😃👍 #faktoi

   ziko6666ziko66662 päivää sitten
  • Mis kohtaa

   Yas girlYas girl2 päivää sitten
 • Yksi mitä ihmettelen niin miksi vappuna ei kukaan jakanut jotain lappuja kaikille että torven soitosta kaikki lähtis yksinkertaisesti kävelee poliiseista vastaan, ja kun kansaa oli niin koko perkeleen poliisi olis voitu piirittää ja kysyä et mites meni noin niinku omasta mielestä.. Poliisi kusi median kanssa koko jutun ja toivon että kansa alkais herään sillä näitä striimejä rupee oleen aika lailla..

  MikaMika3 päivää sitten
 • LEVELI. Pyytäkää Tontsa vieraaksi.

  TomppaTomppa3 päivää sitten
 • Tää jätkä puhuu pehmeitä

  Lasse KLasse K3 päivää sitten
 • Ennemminkin ihan juökista ja ilmeistä kyräilyä ja vedätystä

  Rauno HeikkinenRauno Heikkinen3 päivää sitten
 • Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

  EvaaliceEvaalice3 päivää sitten
 • Miika Pettersson vieraaksi toisenkin kerran. Ukolla on paljon sanottavaa..

  SgtHeadache RetiredSgtHeadache Retired3 päivää sitten
 • Milloin Kristian tulee vieraaksi? Hän on "Man Of The Match".

  QQ3 päivää sitten
 • Hyvä jakso, mutta huonot vieraat. Vaikutti olevan jotain vassaritaiteilijoita, jotka tuli mainostamaan levyään.

  Jaakko HulkkiJaakko Hulkki3 päivää sitten
 • 🤗💪👍💜

  Irma VäänänenIrma Väänänen4 päivää sitten
 • KEPU tuli nyt virallisesti kaapista, kaikkihan sen on tienny et vihreitä ne on oikeesti :D

  Ari MäntynenAri Mäntynen4 päivää sitten
 • Satanen tulee heti keräykseen jotta saadaan ostettua tiedot ketä EU on uhkaillut !

  Ari MäntynenAri Mäntynen4 päivää sitten
 • Hyvä toi Junnun biisi! Hyvin kuvas näitä tilanteita ja hyvää huumorii myös :D :)

  Karoliina KarvonenKaroliina Karvonen4 päivää sitten
 • Enzore seuraavaks!!

  XDXDXDXDcxXDXDXDXDcx4 päivää sitten
 • 1:14:50 Junnu: "Mä ostin tonnin vitun mikroskoopin että mä voin löytää noita vitun matoja ja ei löytynyt yhtään"

  TubecracyTubecracy4 päivää sitten
  • Tää on mun mielest täs ohjelmas hienoa et ollaan totakin mieltä, eikä heti hypätä näihin juttuihin mukaan silleen et ne uskotaan totuutena :D

   RätsäRätsä3 päivää sitten
  • Se oli tonnin mikroskooppi

   Heinrich MüllerHeinrich Müller3 päivää sitten
 • Lapsellista arvostella ihmisten ulkonäköä ja enpä tiedä onko herroilla siihen edes varaa ;) Junnulla vaikuttaa järjen valo välillä vielä vilkuttavan!

  annemirjamiannemirjami4 päivää sitten
  • @ziko6666 Ensiksikin, täällä ei tunnu olevan nyt lainkaan käsitystä siitä, mitä nuo trendaavat videot tarkoittaa. Ei myöskään siitä, miten tämä vartin välein vaihtuva, maakohtainen status saavutetaan. Laitanpa tähän siis FIworldn oman linkin asiasta: support.google.com/youtube/answer/7239739?hl=fi

   annemirjamiannemirjami2 päivää sitten
  • Levelin tuomioistuin on ankara, jos harrastat korruptiota. Pääsevät youtuben etusivulle syytteinensä, voi ihmiset sitten miettiä miksi valtio ja muut takinkääntäjät jatkavat touhujaan, totuus ei pala tulessakaan. Hyvä vaan että tuovat julki näitä räikeimpiä keissejä!

   ziko6666ziko66663 päivää sitten
  • @Sethrich Nietzsche Sinäpä sen sanoit!

   annemirjamiannemirjami3 päivää sitten
  • @MeikäPoika Vaikka heidän toimissaan olisikin ja onkin kritisoitavaa, niin "lapsellista" ei ole oikea luonnehdinta.

   annemirjamiannemirjami3 päivää sitten
  • Lapsellista on myös näitten "pilkattavien" toiminta.

   MeikäPoikaMeikäPoika3 päivää sitten
 • Vitut rintakamerasta. Niihin saa kasvojentunnistuksen ja tästä tulee kahta kauheampi poliisivaltio.

  AlexisstonedAlexisstoned4 päivää sitten
 • 1:19:54 tube ei anna ees löytää tota koko videoo :,D

  Kai-Erik NuutinenKai-Erik Nuutinen4 päivää sitten
 • Ho hoijjaa . . .tältä näyttää kun on harhat vallannut mielen . . .

  Petri OuliPetri Ouli4 päivää sitten
  • The great awakening is here. Tervetuloo mukaan, rikotaa ne siun kognitiiviset dissonanssit sieltä!

   Kuuppa FINKuuppa FIN2 päivää sitten
  • Miten niin harhat?

   ziko6666ziko66663 päivää sitten
 • Miettikää kumpi on nolompi/vaikeampi tilanne myöntää olleensa väärässä: 1. Kaikki koronaan liittyvä osoittautuu todelliseksi. 2. Kaikki koronaan liittyvä osoittautuu huijaukseksi, mukaanlukien rokotus, jonka 90 pinnaa on käsi ojossa käynyt itseensä piikityttämässä.

  HenteriHenteri4 päivää sitten
 • #6TRENDAAVISSA ~~~~~~~~~~~~~~~ Aikalinkit biiseihin: Vieraiden; 2:33:51 2:58:33 JunnuMayn biisu: 1:48:31 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ayyyy siin muutama ainaki :D

  ziko6666ziko66664 päivää sitten
 • Nuo mustat mikroskoopissa näkyvät langat ovat muista kuiduista poiikkeavan värisiä kuituja eikä mitään "matoja". Vähän tolkkua juttuihin kiitos!!

  Aina VarmaAina Varma4 päivää sitten
 • "Kaikki hallitukset ovat pohjimmiltaan salaliittoa *ihmisen* *ylivoimaisuutta* vastaan: sen ainoana pysyvänä päämääränä on sortaminen ja rampauttaminen. Jos se on aristokraattinen, niin se pyrkii suojelemaan vain laissa ylempää ihmistä tosiasiallisesti ylempää vastaan; jos se on demokraattista, se pyrkii suojelemaan kaikin tavoin alempiarvoista ihmistä molempia vastaan. Yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on tehdä ihmisistä kurinalaisia pakolla, tekemällä niistä mahdollisimman samanlaisia ​​ja riippuvaisia ​​toisistaan, etsiä ja torjua omaperäisyyttä heidän keskuudessaan. Kaikki, mitä se voi nähdä alkuperäisessä ideassa, on potentiaalinen muutos ja siten hyökkäys sen oikeuksiin. Vaarallisin hallitukselle on ihminen, joka kykenee ajattelemaan asiat itse, ottamatta huomioon vallitsevia taikauskoja ja tabuja. Lähes väistämättä hän pääsee johtopäätökseen, että hallitus, jonka alla hän asuu, on *epärehellinen* , *hullu* *ja* *sietämätön* , ja joten jos hän on romanttinen, hän yrittää muuttaa sitä. Ja vaikka hän ei olekaan henkilökohtaisesti romanttinen, hän on erittäin sopiva levittämään tyytymättömyyttä niiden keskuudessa, jotka ovat." - HL Mencken

  Anna-LeenaAnna-Leena4 päivää sitten
  • @Farhan Piruzdelan "Joka vaihtaa vapautensa turvallisuuteen, menettää molemmat." - Benjamin Franklin, amerikkalainen antifederalisti... Kyllä valtiolla on aivan perusteltu tehtävä. Se lain- ja oikeudenmukaisuus vaan kerta toisensa jälkeen pääsee unohtumaan. Feodalismissa kuninkaallisilla ja aatelisilla oli sentään jumalanpelko takaraivossa, joka rajoitti sitä mielivaltaa, joka sillonkin rehotti. Nyt kun perustuslaeilla ja länsimaisilla oikeusperiaatteilla pyyhitään pöytää, pitäisi kansan muistaa, että ME ("We the people") olemme valtion päärahoittaja. This is the great awakening, Logos is rising! Tervetuloo turuille ja toreille.

   Kuuppa FINKuuppa FIN2 päivää sitten
  • @Farhan Piruzdelan So true.. .Puuttuu maskilampailta,- joiden perimmää sorkitaan täysin tietämättömällä ja tutkimattomalla injektiolla. ELI KADOKSISSA ON oma luonne 'persoona' sielu' mieli'näkemys'aistimus'epäilys'kyseenalaistamisen taidot'ja yksilöllisyys..rohkeus ja terve ymmärrys uhkakuvien/piikin vaarojen haitoista tulevaisuudessa..

   Hartsa RingHartsa Ring3 päivää sitten
  • Surullisinta on se että suurin osa ihmisistä toimii omaa ihmisyyttään vastaan sillä ehdolla että pysyvät turvassa.

   Farhan PiruzdelanFarhan Piruzdelan3 päivää sitten
 • Halonen tosiaan vei Suomen poliittiset suhteet Yhdysvaltoihin pohjamutiin. Onneksi ei saanut kutsua Valkoiseen Taloon, niin ei tarvinnut hävetä Suomen presidenttiä oikomassa Bushin kravattia toistamiseen tai sitä, ettei äärivasemmistolaisella Halosella olisi ollut siellä mitään järkevää sanottavaa eikä rakentavan yhteistyön eväitäkään USA.n kanssa.

  Aina VarmaAina Varma4 päivää sitten
 • Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.

  Mirka SavolainenMirka Savolainen4 päivää sitten
 • Tehkää erillinen Kooste Petterssonin kommenteista! Veti nippuun tän koko homman siihen tyyliin, mikä uppoaa suurempaankin yleisöön.

  Tp KTp K4 päivää sitten
 • Ei ne kalliit laitteet auta , jos niitä ei osaa käyttää.Kattokaa uusin merirosvo jakso

  T RT R4 päivää sitten
 • Teitte ne maski/testitikkujen tarkastelun ihan perseestä.Noi "madot" näkyy jopa puhelimen kameralla

  T RT R4 päivää sitten
 • ~@15:40 Olisipa kiva tietää, mitä hän sanoi poliiseille.

  Simon J. KokSimon J. Kok4 päivää sitten
 • Se vanha mies lopussa puhu todella hienosti siitã, ettâ perustuslakiin pitää nojautua aina! Muuten ulkomaalaiset tahot voi ottaa ne pois suomen kansalaisilta ja mitä muutakaa ihmisellâ on kuin omat oikeutensa ja vapautensa?

  Farhan PiruzdelanFarhan Piruzdelan4 päivää sitten
  • Jenkeil on antifederalisti- liikkeellä pitkä historia ja republikaaninen, eli tasavaltaan ja perustuslakiin pohjaava valtiomuoto ihan syystä. Euroopassa ei edes muisteta minkä takia Magna Carta edes alunperin kirjoitettiin. Perustuslain tärkein tehtävä on turvata yksilönoikeudet ja toimia lakina valtiolle - ei kansalle. Näin ajatteli Benjamin Franklin, Thomas Jefferson ja muut antifederalistit kautta aikojen.

   Kuuppa FINKuuppa FIN2 päivää sitten
 • ohjasipa poliisin toimia valkohatut tai mustahatut, lopputulema tuosta on että poliisin virka tulee muuttumaan. luottamus on nyt mennyt, mikä on ihmisyydelle hyvä asia. ihmisten ei olisi koskaan pitänytkään luottaa poliisiin

  Timo HaikarainenTimo Haikarainen4 päivää sitten
 • #9 Trendaavissa! Edit: Nyt #6

  Lännen NopeinLännen Nopein4 päivää sitten
  • 7

   SuicideApple2772SuicideApple27723 päivää sitten
 • Loppu biisi on niin rip-off *Fugees - Ready or Not (Official Video)* go figure.

  MABUS SUBAMMABUS SUBAM4 päivää sitten
  • Iha eka kerta kyllä, kun räppi biisin biitti sämplätään. 🤔

   HikikoppiRecHikikoppiRec4 päivää sitten
 • Awwww... Kissa💖💖💖

  Maria FlinckMaria Flinck4 päivää sitten
 • Valitkaa Päivän Mulkvist🙃

  Pekka KarjalainenPekka Karjalainen4 päivää sitten
 • ❤️☀️👍upee biisi ja hienoo puhetta tältä "kokeneemmalta mieheltä" elämästä✌️

  Niko SironenNiko Sironen4 päivää sitten
 • Hyvää duunia Leveli! Mutta kun näytätte videoita koittakaa hillitä omaa puhetta ettette puhuisi ristiin videon kanssa silloin saisi helpommin selvää sekä olisi mukavempi seurata. Muuten hommat sujuu useimmiten hyvin ja hauskasti kiitos! 🙂

  NollegeeNollegee4 päivää sitten
 • Kiitos Slim, mielettömästä haastattelusta! olet todella lahjakas haastattelija, oli ilo kuunnella! 😀👍

  amir samir s4 päivää sitten
 • Leveli nostaa levelin aina uudelle tasolle. Asiassa kuin asiassa.

  Totuuden TorviTotuuden Torvi4 päivää sitten
 • Raija Toivianen on Salen ex.

  Matti ValtonenMatti Valtonen4 päivää sitten
 • luuletteko te että oikeesti ihmiset kuuntelee teitä tai ketään muutakaan ihmiset on heikkoja ajattelemaan itse pidemmälle ku sen mitä näkee jne ja liian syvällä valheessa samaku yrittäisitte tulitikulla lentää avaruuteen ihmiset on sokeita ja uskontoa ja hengellistä maailmaa pilkattu,aivopesty,manipuloitu niin pahasti valheelisesti ja väkisin ku tietynajan jtn liian pitkää tuputetaan ja pakotetaan käännytään vastaan erilaisilla ohjelmilla piilomainontaa ja aivopestää kaikki mt sairauden on tarkoituksella aiheutettua että teolliset lääkkeet menestyy ja rikkaat ja sijoittajat ja johtajien helpompi kontrolloida ku mieli paskana kassa lipas täyttyy samalla mitä sitten jos omaa rotua kohdella kaltoin kunhan rahaa löytyy ja luonto tuhoutuu ja unohdetaan itsemme ja se mikä oikeesti hyvää ja kaunista ja ihmisille parasta ylikansoitetaan jotta voidaan teurastaa kuin lehmän tai sian jne MUTTA PAINOTTAEN OIKEIN ISOLLA JATKAKAA SAMAAA MALLIA JONKUN ON AIKA PUHUA ITE YRITÄN KERTOA MYÖS PARHAANI MUKAAN KAIKILLE KAIKEN ja jos ei mieli kestä hajotkoo ja seotkoo jos ei ole valmis hyväksymään että maailma ei ole sitä mitä se väitetään olevan ja EI OLE HULLUA USKOA HENGELLISEEN MAAILMAAN MUTTA EI OLE TERVETTÄ UNOHTAA FYYSINEN MAAILMA JA ELÄÄ ja mitä järkee puhua suomenpuolesta on aika puhua totuudesta ja valheesta ja oikeasta ja väärästä joudun sen verran muokkaamaan sanojani että toivottavasti sama meno jatkuu vielä poliisien ja valtioitten osalta kohta on pakko ihmisten herätä tai sit enemistö niin aivokuolleita että antaa kaiken vaan tapahtua eikä mieti vaihtoehtoisia syitä ja ihmisille manipuloidaan panemaan ja lisääntymään kuin mitkäkin hiiret ja sit ku ylikansoitettu luodaan geenimuuntelu ruokaaja rokotteita millä vähentää lisääntymiskykyä ja täytyy vielä lisätä tähän kaikki mitä näistäkin podcasteista nähny tai kuullu ei oo tullu mitään uutta mitä en ois jo ite tajunnu ainoastaa laajemmin kerrottuna mutta ei uutta tietoa

  mystical secret lifemystical secret life4 päivää sitten
  • Ei mitään hätää, kyllä jopa tässä takapajuisessa maassa Jussikin vielä huomaa, ettei suota kannata turhaan kuokkia, vaan herroillekin on paikkansa.

   Kuuppa FINKuuppa FIN2 päivää sitten
  • Hyvin todettu..👍

   Hartsa RingHartsa Ring3 päivää sitten
 • rintamalle oli pakko mennä,muuten valtio teloitti karkurina.

  jani korhonenjani korhonen4 päivää sitten
  • Statism, the most dangerous religion.

   KuusiKuusi4 päivää sitten
 • aijjaij paras llähetys leveliltä ikinä! kuuntelin livenä saunasta, vitun hyvää keskusteluu ja vieraat. jontti kun oltais saatu paikalle niin antaisin ihan 10/10 nyt "vain" 5/5

  Funky MiesFunky Mies4 päivää sitten
  • huh onneksi et antanu 1/1

   theNikki1theNikki14 päivää sitten
 • mikä on slimin kanta vantaan ratikka hankkeeseen?

  jani korhonenjani korhonen4 päivää sitten
 • Ja tänään otteleee toisessa kulmassa Aaartoo Lauriii ja toisessaaaa hammasstikkkuu👊🏼

  Eero TEero T4 päivää sitten
 • agenda 2021

  MixuMixu4 päivää sitten
  • @ViracochaFI Juuri näin. Tämä on vain osa tätä orwellilaista koneistoa, jossa tavoitteena niin natseilta kuin Neuvostoliitolta peritty maailmankommunismi ja totalitarismi. Samahan kävi ilmi jo Jarmo Ekmanin haastattelussa. Logos is rising! This is the great awakening...

   Kuuppa FINKuuppa FIN2 päivää sitten
  • Wef corruption program www.schwabfound.org/selection-process WEF ending independent countries www.weforum.org/great-reset Corona panic creation www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

   T HT H3 päivää sitten
  • ja sekin on vain osa kokonaisuutta.

   ViracochaFIViracochaFI3 päivää sitten
  • @Petri Ouli World Economic Forum’s Davos Agenda 2021

   ViracochaFIViracochaFI3 päivää sitten
  • Mikä diagnoosi ?

   Petri OuliPetri Ouli4 päivää sitten
 • Vaikuttaisi siltä, että tuo kopteri on nyt se joka lämpökameralla etsii vuotoja kaukolämpöverkosta, yöllä on paras aika kuvata, koska liikennettä vähän ja viileä ilma, tulokset ovat silloin selkeämmät.

  Timo KariluotoTimo Kariluoto4 päivää sitten
  • Jep! 🙏🏻

   RehtiRehti3 päivää sitten
 • 18:25 Yhdellä leikatulla videolla puhutaan kuin poliisi olisi ohjeistanut menemään tuohon suuntaan ja järjestänyt ansan. Tapahtuiko näin eli poliisi tietoisesti ohjasi väkeä tuohon suuntaan ja alkoi pidättämään sen jälkeen busseihin? Näköjään tässä näkeekin eli poliisit yrittivät tietoisesti johdattaa mielenosoittajia pidätettäväksi. Ilman muuta alkaa näyttää poliisin virkarikokselta. Hyvä olisi tehdä jonkinlainen joukkokanne/tutkintapyyntö/rikosilmoitus poliisin toimesta.

  nollatoleranssinollatoleranssi4 päivää sitten
  • Mulla teki mieli soittaa poliisi ku ne poliisit ei kertonu nimiäãn eikã syytâ toimintoihinsa. Toisaalta en nãhny mitää vãkivaltasta settii nii vedin rajan siihen. Ens mielenosoitustuksessa lãhen taas kyselee poliiseilta perustuslaista ja koronanismista.

   Farhan PiruzdelanFarhan Piruzdelan4 päivää sitten
 • En mä uskois näitä juttuja ilman videoita. Siis oikeesti mitä h .. mitä ihmettä noille poliiseil on syötetty. Ilmeisesti oltava ihan pattitilanne sielläki tai duuni lähtee. Kunhan täs mutuilen. Hohhoijaa, jotenkin surullista että tämmönen ddr meininki ..kauas on tultu lintukodosta. Onneks kesä tuo terveyttä ja valoa ajatuksiin .. toivottavasti päättäjillekin (jolleki osalle)

  SIMO SIPILÄSIMO SIPILÄ4 päivää sitten
  • Keskitysleirien vartijatkin sanoivat että tehtiin kun käskettiin

   M V PM V P3 päivää sitten
 • Niin kova lähetys. Hienoo ❣️❣️😂🙏🙏 asioista puhutaan oikeilla nimillä

  Tatjaana LeppäniemiTatjaana Leppäniemi4 päivää sitten
 • Komba kanavalla alkuperäinen M&M @ Suurkulkue Slim Boss Fight ⛩

  KombaKomba4 päivää sitten
 • leveli news näkyy etusivuilla mutta pääkanavan lähetykset pitää nimellä etsiä että löytyy.

  La riLa ri4 päivää sitten
 • Laitetaas vähän kommenttia alkoorytmiille

  Vesa BorgVesa Borg4 päivää sitten
 • Oli mielenkiintoinen lähetys jälleen!! Hyvää työtä Slim Mill ja Junnu!! 👍👍🔥❤️❤️🙏

  Kova KKova K4 päivää sitten
 • Avaa kyllä silmiä nää teidän videot. Kiitti näistä, arvokasta työtä! 👍

  #Kepu 1#Kepu 14 päivää sitten
 • Toisinajattelijoiden puhdistukset on nyt sitten virallisesti alkaneet.

  ViracochaFIViracochaFI4 päivää sitten
  • @Petri Ouli Tuli todistettua, ettei poliisin toiminnalla ollut mitään tekemistä koronan kanssa.

   ViracochaFIViracochaFI3 päivää sitten
  • @Petri Ouli Vappuna kuoli vappumarssiperinne, oikeistopuolen mielenosoitusoikeus ja toisinajattelu.

   ViracochaFIViracochaFI3 päivää sitten
  • Ho hoijjaa . . .

   Petri OuliPetri Ouli4 päivää sitten
FIworld