Rikthehen në studio dhe përballen Melisa me Sindin - Përputhen, 01 Dhjetor 2020

1.12.2020
1 196 274 Näkymät

Autore: Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on FIworld Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#Perputhen#TopChannel

Kommentteja
 • Mevlani asht baba atu 😂

  Pajtim GashiPajtim Gashi3 päivää sitten
 • Sindi

  Abdi JasmineAbdi Jasmine5 päivää sitten
 • Pse pom doket mu qe Ana2 ka dal me Locon veq per tattoo ? 🤨🤨

  Aida MullaavdaAida Mullaavda8 päivää sitten
 • Jeni me te miret perputhen it's love

  Dijar JusufiDijar Jusufi9 päivää sitten
 • ♥️

  Cemre DerinoğluCemre Derinoğlu11 päivää sitten
 • Bravo sindi e ke gjete per Melisen

  Ervin HoxhaErvin Hoxha14 päivää sitten
 • 6777uuyuuuuuuuu7uuu776677777767

  elsaid elsaidelsaid elsaid18 päivää sitten
 • Sindi eshte me mira nder te gjitha

  Hashim GashiHashim Gashi19 päivää sitten
 • Bravo andi

  EMILTON TVEMILTON TV19 päivää sitten
 • Andi 1 je

  Susanna LushajSusanna Lushaj19 päivää sitten
 • kjo ana her e mbron melisen her sindin 👿🤪

  Anisa MakicaAnisa Makica21 päivä sitten
 • E vergjer asht nderim

  Nazmi BehramiNazmi Behrami22 päivää sitten
 • Futjani me shpull sindis sa fillon me fol dikush hidhet si pordha na mori vesht

  Iliana Ko.Iliana Ko.23 päivää sitten
 • e cka te keqe per me qen ne one night stand ?? pfff un jam pro melises :)

  Rudi PiciRudi Pici27 päivää sitten
 • ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💙💙💙💙💙💙💙💙💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😂😂😂😂😂😂😂😂

  Bala LazimeBala Lazime29 päivää sitten
 • Keke jrur Nfjr jrur jkfjf jrur jtut jrur jrur jry jry jrur jrur jtut jtu jtu jry

  Bala LazimeBala Lazime29 päivää sitten
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋😍😍😍😍😍😍😍😍🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👼👼👼👼👼👼👼👼💐💐💐💐💐💐💐💐😘😘😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Kehf n ty Jr n r Jr jrjt nrjr kehf jrur k th yt htyt jrjt jrjt jrjt n r Jr n r Jr jry jryr nrjr htyt htyt htyt hty ngjr jrjt jrjt jrjt jrjt hty htyt htyt h th yt htyt jrjt jrur h th yt htyt htyt jruy h th yt jrjt jrjt h th yt h th yt h th yt jrjt jry htyt n er Jr jtut h th yt

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Kehf jrjt jrjt nrnr jrjt jrjt jrjt n r Jr nrj ❤️❤️❤️💋

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋👰👰👰👰👰👰👰👰👼👼👼👼👼👼👼👼🤶🤶🤶🤶🤶🤶🤶🤶👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄😍😍😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrjr Jrjr Jrjr h er jnrh u r Jr jrur ht r htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt h th yt htyt jrjt jrur hryt h er ur jtjy r htyt htyt htyt ht r htyt h th yt htyt htyt h er hryt htyt ht htyt htyt jrjt jrur jtut hryt htyt htyt h er yt h th yt ht r htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt hty htyt h er yt htyt htyt ht htyt htyt htyt htyt htyt hty h er yt htyt htyt htyt h th yt h k2k 2 h th yt h er jjr h er he htyt htyt ht jtjy r h er yt htyt hthf h th Jr h er yt h th he jry jrur h th NH r htyt htyt htyt h th yt h th yt htyt jrur h th yt h th yt h th yt jtjtur h th yt h th yt htyt h th nf h er yt hty jryry h th yt htyt h th yt

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • ❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕💝💝💝💝💝💝💝💝🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️👰👰👰👰👰👰👰👰🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrur hryt h er ur hryt h er yt h er yt htyt h er yt hty h er ur hryt htyt hty htyt htyt htyt htyt h er yt htyt h tut hty h er yt htyt h er yt htyt h er yt h er ur h er ur jrur jrur hryt u r ur hryt h er yt hty h er yt htyt h er yt h er ur h er yt hty htyt htyt htyt htyt htyt htyt

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrur hryt htyt ❤️💋😍🥰

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • U r ur jtutut ❤️💋

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Kjo Sindi spaska tru fare! Spaska femer me idjote se kjo!

  Gabriela MerkoGabriela MerkoUukausi sitten
 • Si e kini atje ne emisjon ate sindin kale ajo te ben me gjendrave tiroide

  Violetta KoukaVioletta KoukaUukausi sitten
 • Mevlan mir e ke sindin me duket se shkoni shum

  Violetta KoukaVioletta KoukaUukausi sitten
 • Bravo Andi cdo gje e ben pa lidhje

  Violetta KoukaVioletta KoukaUukausi sitten
 • Poooo sa injorante qe eshte kjo Sindi mo njerez nuk di car flet shushunje

  Violetta KoukaVioletta KoukaUukausi sitten
 • Jrjr htyt htyt htyt ❤️❤️💋😍🥰

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrjt h th yt htyt ❤️❤️💋🥰😍

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrjr jrjt jtut jtut ❤️❤️💋🥰😍

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrjr htyt htyt një ❤️❤️😍🥰💋

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrjr htyt htyt htytr ❤️❤️💋🥰😍

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrur jtut jtut htut ❤️❤️💋🥰😍

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrur hryt htyt htyt ❤️❤️💋

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrur jtut jtut jtut h er ❤️❤️😍🥰

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrjr jrjt jtut jtut htut ❤️❤️😍

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrur jtut jtut jtut jtut ❤️❤️🥰

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrur jtut jrur jry uryt ❤️❤️😍🥰

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jrur jtut jtut jtut ury ❤️❤️🥰😍

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Jtut h er yt h er yt ❤️❤️

  Bala LazimeBala LazimeUukausi sitten
 • Hajde ren hajde e virgjer

  Kim. RoniiKim. RoniiUukausi sitten
 • I agree with Arjan!

  Val GjoniVal GjoniUukausi sitten
 • Why should Cindy say sorry so shoukd Melisa ?!??

  Val GjoniVal GjoniUukausi sitten
 • andi + tea ❤🖤

  elham nuhishielham nuhishiUukausi sitten
 • ka filluar bora te ngrej zerin si zysha kimis 😂

  cloudyoongscloudyoongsUukausi sitten
 • O zot qikjo sindi katstrof skoka qudi qe ske pas lidhje po kush kish duru ty pash zote,koke tipe bajate edhe ma e zez si krejt je niher u shfaqe si melaqe po valla katil koke

  erdi elmaerdi elmaUukausi sitten
 • Melisa esht me e mir sidi duhet te kerkoj falje melises

  Fatlum RustemFatlum RustemUukausi sitten
 • Ti prezantuse shum e mir je ,tkisha perputh i her po shum pidhropshe ata tbojn me mor rrogen nfund tmujit kurse ti i ngre zonin,mir per femrat po edhe meshkujt shum merhuma apapapa

  Mateo LekjaMateo LekjaUukausi sitten
 • Per mua eshte gabim nuk ofendohe ashtu sindi sindi kure te prishesh virgjerin une do vete te kater topat ne vlor do ngre flamurin per Ty babale ik sindi mère me frena dore zemra

  Mira IdoMira IdoUukausi sitten
 • Mevlani esht mje legjend...ka humor shum....respekt per mevlanin🤣👍

  Luan SeferiLuan SeferiUukausi sitten
 • Bravo Andi ke te drejt je djal njësh respekt 👍👍

  Genti MyrtaGenti MyrtaUukausi sitten
 • Bravo sindi ishalla ne nje lidhje zirjoze ❤️❤️

  Altin DedaAltin DedaUukausi sitten
 • Duartrokitja e Melisës tregon që ajo ofendoi e para.

  Zeide RufatiZeide RufatiUukausi sitten
 • Une mendoj si Sindi!

  Zeide RufatiZeide RufatiUukausi sitten
 • Pe ky Arbri qa bon ktu ala hahah

  NeLLy HiSeNiNeLLy HiSeNiUukausi sitten
 • Ca jan kto zanakse

  Arlind ShehuArlind ShehuUukausi sitten
 • Hiqet tapa Ana : 38:50

  Juxhin CenolliJuxhin CenolliUukausi sitten
 • Kqyrni pitbullat😂😂

  ArgjentArgjentUukausi sitten
 • Kjo sindi sa arrogante po behet sdi as me dhen nje shpjegim

  emy eeeemy eeeUukausi sitten
 • Ana 2😫😨🤮🤢🤮

  Anxhela KasaAnxhela KasaUukausi sitten
 • Sindi dhe mevlani duhen

  Anxhela KasaAnxhela KasaUukausi sitten
 • Po moj Sindi nqs nuk je krenare te jesh e virgjer pse ke treguar dhe pse te vjen Turp..... Per mua nje vajze e virgjer duhet te jete krenare ne ditet e sotit. Nuk te kuptoj Sindi.........

  Barbara TomasBarbara TomasUukausi sitten
 • Shkune se melsiaeritin respekt jo si sindi qe i qedroj dudime pran qe me siguri sdo ket pa femr me sy na njher ne jet 😂😂😂😂😂

  Soni AliaSoni AliaUukausi sitten
 • Dudume i bushure me mute esht 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🐷🐷🐷🐷

  Soni AliaSoni AliaUukausi sitten
 • Shqiptaret brekegrisur kopje e kultures amerikane e dhene me force nga Zionistet e amerikes

  Steep HillSteep HillUukausi sitten
 • Shih si bëjnë të gjithë si të zgjuar e profesorë.!!! Vari k,,,, n këtyre, vari programit e vari k,,,, top channel me këto traplliqe. Humbas kohën me njerëz që nuk kanë asnjë merite e nuk kane bërë asnjë gjë për shoqërinë që të jenë të famshëm👃👃👃👃

  Leras BeratiLeras BeratiUukausi sitten
 • Keta femrat base met lodhe trunin base mevlan i ka nerva

  Sara CukiqSara CukiqUukausi sitten
 • Zyshe Bora,la nam duke bertitur,nam

  Lonski BidonskiLonski BidonskiUukausi sitten
 • Bravo Sindi.....

  D DD DUukausi sitten
 • hahahahahah Mevlan..me bere te qesh me ket qe i lidhe karriget dreq.

  Kimete MaliqiKimete MaliqiUukausi sitten
 • 100 milion klikime thon arkat . shqipria me 3 milion banor

  Billi PapaBilli PapaUukausi sitten
 • mir e ka ky me vetull te prere se sja di emrin shum mir e ka then

  Cereal KillerCereal KillerUukausi sitten
 • Bravo ana1.je shum e sakt me fialet qe shpre..bravo.

  Alban DedejAlban DedejUukausi sitten
 • Reklame ne youtube... Reklame ne tv .....reklame gjate transmetimit .....cudi si nuk u vejn dhe konkurenteve emra produktesh 🧻🍬🍺🍯🍫🍰🥤🥫🍮🧴

  Toni LushaToni LushaUukausi sitten
 • 38:50

  amlet sulaamlet sulaUukausi sitten
 • Si fol kjo ana sikur e ka mren

  Bledi BejtajBledi BejtajUukausi sitten
 • Sindi mos e ke mereak këtë pjesë se këta me mentalitetin e dobët që e kan mendojnë që një femer e virgjër është femer që sdin të veprojë në marrëdhënie me meshkujt “budalla” po veç vazhdo ndoshta aty je vetem por publikun e ke për vete 💕💕

  Linda BaqajLinda BaqajUukausi sitten
 • Seriozisht e ka kjo Ana?

  Elizabeta MihajElizabeta MihajUukausi sitten
 • Sindi ka te drrejt 👏

  Jozefina MuhaJozefina MuhaUukausi sitten
 • Si studente e mjeksis nuk besoj se sindi është e virgjer, dhe drejtuesit e keti emisioni jan total me 0 arsimim S'është Aspak e rendsishme paraja

  Ide AziIde AziUukausi sitten
 • Vajzat e vergjera nuk jan sikur ti sindi shko mso pastaj eja Që je per debat mbi virgjerin dhe ndershmerin kontakto psikologun më të afert besoj që do hysh të flasesh

  Ide AziIde AziUukausi sitten
 • Kush eshy me sindin ktu?🤚

  Flavio ShpataFlavio ShpataUukausi sitten
 • Po ik qihu shkerdhehu bej "sheks"

  Burri MeTzezaBurri MeTzezaUukausi sitten
 • Njeriu nuk duhet te ofendohet nga asnje fjal e dikuj qe nuk te njef

  Shkoder YlliShkoder YlliUukausi sitten
 • 😲

  Shkoder YlliShkoder YlliUukausi sitten
 • Ky marisi m acaron nervit pzzz

  Eni ZiuEni ZiuUukausi sitten
 • Sa idiote esht kjo e virgjer po ik o debile o zot

  lule luleelule luleeUukausi sitten
 • Te gjithe vajzat jan kunder Sindit per arsye se qe te gjitha keto vajza bejn seks pa ndal dhe kur Sindi thot une jam virgjer keto goca ndihen si te dalluara dhe ashtu jane Bitcha qe bejn seks me qdo njeri

  Leo DardaniaLeo DardaniaUukausi sitten
 • Sindi mose leja te bajen ato teri piste si veten largohu sa ma pare.

  muharem aljijamuharem aljijaUukausi sitten
 • Cunat jane gallate

  Adelina DybeliAdelina DybeliUukausi sitten
 • Gjithcka vec show ketu . Sot shahen e neser bejn sikur mbrojn njeri-tjetrin

  Adela EnimAdela EnimUukausi sitten
 • Ama sindi e ofendoi rende

  Alesja TaullauAlesja TaullauUukausi sitten
 • 1 milion per 1 dit

  Manjola CakaManjola CakaUukausi sitten
 • Melisa foli ne baze te fjale qe tha mevlani

  Alesja TaullauAlesja TaullauUukausi sitten
 • Mbeshteteni Melissen ,se osht lodh tu pi kafe,ka nevoj per mbeshtetje.gjynah e shkreta ju ka shpetuar "skifterave" Lacian nga kthetrat

  Michaili NdresaMichaili NdresaUukausi sitten
 • O zot kjo sindi vetem ne koken e vet

  Erijona KryeziuErijona KryeziuUukausi sitten
 • Dhimbje koke jan bobo

  keisicuni97keisicuni97Uukausi sitten
FIworld